Lägga till Bolt-försäkringsnyckel

Guide för att lägga till BOLT-försäkringsnyckel till Cachet-plattformen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att vi ska kunna erbjuda dig användarbaserad försäkring behöver vi ta del av din realtidskördata från Bolt. Vänligen lägg till din BOLT försäkringsnyckel på vår plattform. Nedan följer en steg-för-steg-guide som visar hur du gör detta.

​Guide för att lägga till BOLT-försäkringsnyckel till Cachet-plattformen

För att vi ska kunna erbjuda dig användarbaserad försäkring behöver vi ta del av din realtidskördata från Bolt. Vänligen lägg till din BOLT försäkringsnyckel på vår plattform. Nedan följer en steg-för-steg-guide som visar hur du gör detta.

​Vad händer om jag inte har en Bolt-försäkringsnyckel för närvarande?

Om du precis har börjat använda Bolt-plattformen har du för närvarande ingen försäkringsnyckel. Du kommer att få Bolt-försäkringsnyckeln om ditt Bolt-förarkonto har aktiverats. Detta kräver dock att din bil redan har giltig taxiförsäkring.

Om du inte har tillgång till en BOLT-försäkringsnyckel l, när du köper en Cachet försäkring, så välj andra ride-hailing plattformar än Bolt som du planerar att använda. Kryssa inte i Bolt-rutan. Även om du inte har för avsikt att tillhandahålla tjänsten på andra plattformar, välj en av dem så att du kan köpa en försäkring. Detta ändrar inte försäkringspriset. När försäkringen har köpts kan du också aktivera Bolt-förarkontot och sedan lägga till Bolt-försäkringsnyckeln till ditt Cachet-skrivbord:

Hämta försäkringsnyckel från Bolt Driver-appen

1. Öppna din Bolt Driver-applikation.

2. Gå till inställningar.

3. Öppna din aktiva bil.

4. Kopiera "Bolt-försäkringsnyckeln".

Sätt in din Bolt-försäkringsnyckel på Cachet-plattformen

1. Logga in på Cachet-plattformen.

2. Gå till dina fordon och klicka på ditt fordon.

3. Välj - Integrationer.

4. Klicka på "Lägg till integration" för bilen du vill integrera med.

5. Klistra in "Bolt-försäkringsnyckeln" du fick från Bolt-applikationen och klicka på "Bekräfta".

6. Se till att Bolt-integrationsstatusen nu är "AKTIV".

Nu är du redo att köra! 🚖